Dzień dobry Polska!!

9:07:00 π.μ.



Dzień dobry Polska
Στις 16 Απριλίου, η χάρη μου έφτασε στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στο Ομπορνίκι, μία κωμόπολη περίπου 18.000 κατοίκων, σε απόσταση περίπου  173 χιλιομέτρων από το Βρότσλαβ, μία απ’ τις  πιο μεγάλες πόλεις της Πολωνίας. Ο λόγος; Η τελευταία συνάντηση για το πρόγραμμα Erasmus+ High Five, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μου μαζί με άλλα πέντε σχολεία από τις εξής χώρες: Πολωνία, φυσικά, Λιθουανία, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία. Έμεινα έως και τις 22 Απριλίου, βιώνοντας πολλές αξέχαστες και ιδιαίτερα δυνατές εμπειρίες!!
Φυσικά, πάντα ένα ταξίδι στο εξωτερικό πρέπει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα outfits, τα οποία θα σας παρουσιάσω αναλυτικά. Λάβετε, βέβαια, υπόψιν σας ότι η θερμοκρασία εκείνες τις μέρες ξεπέρασε τους 10 βαθμούς μόνο τις δυο τελευταίες μέρες!!!
Με αυτό το outfit έφτασα στο αεροδρόμιο <<Frédéric Chopin>> της Βαρσοβίας και στη συνέχεια με ανταπόκριση σ αυτό του Βρότσλαβ, με τελικό προορισμό το Ομπορνίκι.
·         Μαύρο παλτό Pink Woman
·         Μαύρο μπλουζάκι με V Larwa
·         Παντελόνι Tally Weijl
·         Μποτάκια Timberlan
·         Backpack Eastpak
·         Purse από Pussy Accessories Ερμού


Φτάνοντας στο Ομπορνίκι, αφού τακτοποιήθηκα στο σπίτι και γνώρισα την κοπέλα που θα με φιλοξενούσε,  έφαγα μεσημεριανό μαζι με την οικογένεια της στο σπίτι της γιαγιάς και, έπειτα, επισκεφθήκαμε την Prusica, μια γειτονική πόλη. Για το γεύμα και τη βόλτα στην πόλη, άλλαξα το στυλ μου προσθέτοντας μόνο δύο πινελιές:
·         Animal print φουλάρι από την Avon
·         Μαύρα μποτάκια Flyfor


Η τελευταία επίσκεψη της ημέρας έλαβε χώρα στον ζωολογικό κήπο του Βρότσλαβ, που είναι διάσημος παγκοσμίως. Το outfit έμεινε το ίδιο, απλά αναβαθμίστηκε με πουά κασκόλ H&M
 

Τη δεύτερη μέρα διοργανώθηκε για εμάς μια εκδήλωση στο δημαρχείο της κωμόπολης, όπου παρουσιάστηκαν οι χώρες και γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας. Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το σχολείο και ένα μικρό εργοστάσιο όπου φτιάχνονται γλυπτά από πάγο.
Για τη δεύτερη μέρα επέλεξα:
·         Μαύρο κολλάν Pull and Bear
·         Ριγέ μπλούζα Friday’s Project
·         Παλτό Pink Woman
·         Μποτάκια Flyfor
·         Backpack Longchamp

Την Τρίτη μέρα κάναμε μία αξέχαστη μονοήμερη εκδρομή στην Κρακοβία και έπειτα στο Άουσβιτς. Το outfit της ημέρας επιβαλλόταν να είναι άνετο, αλλά και ζεστό. Οι  επιλογές μου:
·         Φούτερ Pull and Bear
·         Παλτό Pink Woman
·         Ripped Jeans Bershka
·         Μποτάκια Timberland
·         Backpack Longchamp








Κατά την τέταρτη  μέρα, επισκεφθήκαμε ένα εργαστήρι όπου φτιάχνονται γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες, από τις πιο ακριβές παγκοσμίως. Το ίδιο απόγευμα οργανώθηκε για μας ένα disco party σε εστιατόριο. Την ημέρα εκείνη φόρεσα:
·         Turtle neck φούτερ από Benetton
·         Δερμάτινο κολλάν από Pull and Bear
·         Μποτάκια Timberland


Η πέμπτη μέρα μας ήταν σίγουρα γεμάτη!! Αφού πραγματοποιήθηκαν κάποιες παρουσιάσεις εντός του σχολείο, περιηγηθήκαμε στο Βρότσλαβ και στο τεράστιο εμπορικό κέντρο Galeria Dominikanska.  Τέλος, πήγαμε για μπόουλινγκ και σνακ σε έναν ουρανοξύστη της πόλης, το Sky Tower. Το outfit:
·         Μπλουζάκι Eight 2 Nine
·         Φουλάρι Animal print Avon
·         Τζιν GAP
·         Μποτάκια Timberland
*Το παλτό Pink Woman και το back pack της Longchamp παρέμεναν ίδια κάθε μέρα. Βλέπετε, υπήρχε περιορισμός βάρος στις αποσκευές και πώς να κουβαλήσεις όλη την γκαρνταρόμπα??




Η πέμπτη μέρα μας περιελάμβανε παρουσιάσεις των χωρών σε γειτονικά σχολεία. Ήταν μια υπέροχη , ηλιόλουστη μέρα και επέλεξα χρώμα!! Πιο συγκεκριμένα:
·         Κολλάν με print Tally Weijl
·         Φούτερ SuperDry
·         Μποτάκια Timberland


Το ίδιο βράδυ οργανώθηκε ο αποχαιρετιστήριος χορός. Στο Pull and Bear της Galeria Dominikanska είχα αγοράσει την προηγούμενη μέρα ένα μπλουζάκι, το οποίο θα δείτε παρακάτω, αφού το φόρεσα στον χορό. Συνδυάστηκε με μαύρο κολλάν επίσης Pull and Bear, τα μποτάκια Flyfor και ένα εντυπωσιακό τσόκερ Swarovski. Το συγκεκριμένο outfit το χάρηκα ιδιαίτερα και το επέλεξα αυτούσιο και για τα γενέθλιά μου τον Μάη. Σας το παρουσιάζω:






Τέλος, την τελευταία μέρα, λίγο πριν επιστρέψουμε στην πατρίδα, κάναμε μία βόλτα στο Βρότσλαβ και μη μου πείτε πως το outfit δε θύμιζε Ελλάδα!!


·         Λευκό top με μπλε ρίγες Friday’s Project
·         Τζιν Gap
·         Μποτάκια Flyfor

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια