Week's Specials

8:37:00 π.μ.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν γεμάτη από αξέχαστες εμπειρίες και oufits και επιτέελους κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο για να μοιραστώ όλα αυτά μαζί σας!!! Λοιπόν, μη χάνουμε χρόνο, ας αρχίσουμε ένα ακόμα ταξίδι στην καθημερινότητά μου και τις ενδυματολογικές επιλογές που τη χαρακτηρίζουν!!
Καταρχάς, ποιος είπε ότι η γαλότσα δεν μπορεί να είναι ένα trendy παπούτσι που απογειώνει το outfit; Mπορεί και...παραμπορεί, ιδαίτερα εάν μιλάμε γι΄ αυτό το απίστευτο σχέδιο της DKNY. Το πρώτο outfit είναι το ακόλουθο και θα δείτε τις μπότες συνδυασμένες με παντελόνι Tally Weijl, μπλουζάκι Bill Cost και μπουφάν Dolce&Gabbanna. Σημειωτέον, χακί χρώμα και γούνα κάνουν το μπουφάν (παρκά) της σεζόν!! Α, και επίσης οι γαλότσες φοριούνται και όταν δε βρέχει!!












Στο δεύτερο outfit έβρεχε!! Πήρα λοιπόν την ομπρέλα μου από Achilleas Accessories και το outfit περιλάμβανε επίσης το φορεματάκι Toi&Moi με μπλουζάκι από μέσα και κολλάν Pull&Bear!!






Αυτά λοιπόν για τις γαλότσες!!! Ας πάμε στη μέρα που για πρώτη φορά επισκέφτηκα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!! Πραγματικά εντυπωσιάστηκαι και η επίσκεψη συνδυάστηκε με βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου!! Το outfit:
Σουέντ τζάκετ Pink Woman
Μπλουζάκι Prince Oliver
Τζιν GAP
Μποτάκια Haris Kazakos
Γυαλιά ηλίου RayBan









 Επίσης, την εβδομάδα που πέρασε παρευρέθηκα σε συνέδριο σχετικό με επαγγέλματα και την αγορά εργασίας! Τι διάλεξα;
Μπαλαρίνες-Πλατφόρμες Avvento
Μπουφάν Bolce&Gabbanna
Πουκάμισο Marks&Spencer
Παντελόνι Tally Weijl
Γυαλιά RayBan










  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια