Beauty Products Awards

9:51:00 π.μ.

Εφόσον το 2016 έδωσε τη θέση του στο νεό έτος πριν λίγο μόλις καιρό, είναι και η δική μου σειρά να κάνω ένα review των beauty products που με συντρόφευσαν το 2016 και δεν πρόκειται να τα αφήσω το 2017!! Πραγμτικά σωτήρια και δεν μπορώ να μην τα αναφέρω και να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Άλλωστε, λεπτομέρειες όπως το μακιγιάζ, τα νύχια τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε outfit!! Πάμε να δούμε, λοιπόν!!

1. Tommy G Intensive Finish Foundation
Το 1/3 του μακιγιάζ κρίνεται από το makeup-foundation που θα επιλέξουμε!! Και μια τέτοια επιλογή είναι οπωσδήποτε...σπαζοκεφαλιά!! Το makeup πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός μας, αλλά και με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Εγω προσωπικά έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικά make-up από διαφορετικές εταιρείες και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα δυσαρεστημένη, αλλά ούτε και ότι βρήκα αυτό που με ενθουσίασε. Μέχρι που δοκίμασα το Intensive Finish Foundation της εταιρείας TommyG. Εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα, δένει τέλεια με ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες και διαρκεί!! Εγώ που έχω σχετικά λιπαρό δέρμα και βάζω makeup γύρω στις οχτώ το πρωί και το κρατάω ως τη νύχτα, έχω να πω ότι βρήκα επιτέλους αυτό που έψαχνα. Βγαίνει στα 35 ml, ικανοποιητική ποσότητα, αφού π.χ εγώ το αγόρασα τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, το χρησιμοποιώ καθημερινά και τώρα, μέσα Ιανουαρίου, δεν έχει τελειώσει ακόμα!! Τιμή; Μόλις 15 ευρώ!! Try it!!

2. H&M Foundation&Powder Brush
Και πώς απλώνουμε το makeup; Γιατί όχι με το χέρι; Φυσικά και μπορείτε!! Για αποτέλεσμα ακριβείας όμως προτιμήστε ένα πινέλο!! Πώς σώθηκα εγώ; Αγοράζοντας αυτό το διπλό πινέλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άπλωμα ρουζ, πούδρας και makeup!!Κατά προτίμηση κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις προς την ίδια κατεύθυνση και θα έχετε αποτέλεσμα εγγυημένο, μαλακή και ευχάριστη υφή και χρησιμοποιώντας το αισθάνεστε σαν πραγματικές make-up artists! Χρησιμοποιήστε το μεγάλο πινέλο για πούδρα και ρουζ και το μικρό για το makeup.Βέβαια, εγώ χρησιμοποίησα το μεγάλο και για το άπλωμα του foundation και το αποτέλεσμα μού άρεσε πολυ, καθώς ήταν πιο ματ και αέρινο. Ζητήστε το στα καταστήματα H&M!!



3. Avon False Lash Mascara
Φορώντας μόνο makeup και μια καλή mascara, μπορούμε κάλλιστα να δώσουμε την εντύπωση ενός κομψού, προσεγμένου μακιγιάζ; Λοιπόν, αυτή η mascara της Avon δημιουργεί την αίσθηση των ψεύτικων βλεφαρίδων, προσδίδοντας απίστευτο όγκο και σχήμα!! Βγαίνει σε μαύρο, μωβ και μπλε (εγώ πήρα την μπλε) και σας εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!! Δεν πιστεύετε εμένα; Πιστέψτε την Irina Shayk!!




4. Avon Spectra Lash mascara
Καλή η μπλε μάσκαρα, αλλά μια μαύρη είναι σταθερή αξία και πάντα χρειάζεται!! Μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μια κλασική μαύρη μάσκαρα, αυτό είναι piece of cake, που λένε και οι Άγγλοι. Γιατί όμως να μη δοκιμάσετε κάτι καινούριο;; Γιατί να μην έχετε τρεις μάσκαρες σε μία; Η Spectra Lash της Avon μάς δίνει την ευκαιρία!! Ρυθμίστε νούμερο ένα για μεγάλο όγκο, νούμερο δύο για ακόμα μεγαλύτερο και νούμερο τρία για φουλ όγκο!! Επαναστατικό; Φυσικά! Συνηθισμένο; Κάθε άλλο!!



5. Oriflame wonder liner
Το συγκεκριμένο eyeliner έπεσε στα χέρια μου εντελώς τυχαία, αφού ήταν δώρο του Cosmopolitan!! Πραγματικά, όμως, ήταν απίστευτη συγκυρία, αφού κυριολεκτικά μού έλυσε τα χέρια!! Ακόμα και για όσες δυσκολεύονται να κάνουν ικανοποιητικές γραμμές με το eyeliner, το συγκεκριμένο είναι ό,τι πρέπει, γιατί το βουρτσάκι είναι σταθερό, σκληρό και δε λυγίζει!! Είναι πιο εύκολο στη χρήση από πολλά άλλα!! Και βέβαια όλες έχουμε ακούσει για την ποιότητα και τον δερματολογικό έλεγχο των καλλυντικών της Oriflame!
6. KIKO lip pencil-lip gloss
Τα καλλυντικά KIKO είναι γνωστά για την καλή ποιότητά τους, αλλά και για τις χαμηλες τους τιμές!! Τα Χριστούγεννα έλαβα ως δώρο απευθείας από την Ιταλία ένα κραγιόν και δύο μολύβια χειλιών. Το συγκεκριμένο είναι χοντρό, έχει βελούδινο αποτέλεσμα και διαρκεί, ενώ το καφέ χρώμα στα χείλη είναι must φέτος τον χειμώνα!!


7. H&M Nude lipstick-lip gloss
Aρχικά ήμουν επιφυλακτική όσον αφορά στην αγορά καλλυντικών από τα H&M. Ωστόσο, οι τιμές ήταν ελκυστικές και με παρακίνησα να τα δοκιμάσω!! Έμεινα ανέλπιστα ευχαριστημένη και φυσικά μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα!! Η συγκεκριμένη πατέντα είναι nude κραγιόν και lip gloss σε ένα!! Δοκιμάστε τα ξεχωριστά ή ως εξής: βάση κραγιόν με lip gloss από πάνω, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα!! Το lip gloss μπορεί να μπει και πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν, δίνοντας ματ απότέλεσμα!!


8. Avon Kohl Eyeliner
Ποια είναι η ιδιαίτερότητα αυτού του φαινομενικά απλού μολυβιού ματιών; Μα το πινελάκι που υπάρχει από την πίσω πλευρά. Μοιάζει με γόμα και χρησιμοποιείται για να κάνει το αποτέλεσμα του μολυβιού  πιο ματ και αχνό, λίγο σα σκιά!! Εγώ αγόρασα το μπλε, δοκίμασα αυτή τη δυνατότητα και ενθουσιάστηκα!!


9. Avon Color Trend Kohl Eyeliner Duo
Όπως έχετε καταλάβει, λατρέυω την Avon και τους πρωτότυπους συνδυασμούς 2 σε 1, 3 σε 1 κλπ. Πάμε λοιπόν να δούμε ακόμα έναν!! Αυτό το αξιολάτρευτο πραγματάκι είναι από τη μία πλευρά χοντρό, καφέ kohl μολύβι ματιών και από την άλλη χρυσή υγρή σκιά με πινελάκι ακριβείας σαν αυτό του lip gloss, ώστε να μπορείτε να τη βάλετε και σαν eyeliner!! Το μολυβάκι είναι τόσο αέρινο που μόλις το βάλετε, θα πιστέψετε ότι δε φοράτε μολύβι!! Πατήστε το ακόμα μια φορά και εκπλαγείτε!! Ο συγκεκριμένος συνδυασμός βγαίνει και με άλλα duos πέρα από το χρυσό-καφέ.



10. Avon Magic Effects Diamond Shatter
Δεν είναι μόνο το πρόσωπο που χρειάζεται καλλωπισμό και ανάδειξη, αλλά και άλλα σημεία!! Βαρεθήκατε τα μονόχρωμα βερνίκια νυχιών σας; Σας έχω τη λύση!! Περάστε τα από πάνω με αυτό το βερνίκι της Avon, το οποίο είναι διάφανο με στρασάκια!! Λοιπόν, όχι μόνο λειτουργεί και ως σκληρυντικό που δίνει διάρκεια και γυαλίζει το μανικιούρ, αλλά και τα στρασάκια αλλάζουν τελείως το μονόχρωμο αποτέλεσμα!!


11. L' Oreal Paris Infallible Gel Nail Polish
Ακούσατε τα νέα; Η L’oreal Paris έχει κυκλοφορήσει βερνίκια νυχιών, τα οποία είναι ημιμόνιμα ως προς τη διάρκεια και τη λάμψη τους, χωρίς να χρειάζονται ψήσιμο. Κυκλοφορούν σε 7 αποχρώσεις στην Ελλάδα και υπόσχονται να μείνουν στα νύχια σας για 7-10 ημέρες περίπου. Βάλτε το χρώμα και περάστε από πανω το gel του!! Εγώ δοκίμασα το μπορντώ!! Βρείτε τα στα Hondos Center (αλλά και σε άλλα καταστήματα καλλυντικών) στην τιμή των 6,99 ευρώ!


12. Avon Rare Pearls

Ποιο είναι το αόρατο, μυστικό, αλλά και ταυτόχρονα τόσο ισχυρό όπλο των γυναικών; Μα και βέβαια το άρωμά μας!! Έχω δοκιμάσει ποικίλα αρώματα, αλλά αυτό που με στιγμάτισε το 2016 και θα το αγοράσω ξανά, αφού τελειώνει, είναι το λουλουδένιο άρωμα  Rare Pearls της Avon που κυκλοφόρησε το 2004. Νιώστε την πολυτέλεια με νότες κορυφής  από ροδόξυλο Βραζιλίας, πιπέρι, δαμάσκηνο και λευκόμελο και μια μεσαία νότα μανόλιας , ενώ τις νότες της βάσης αποτελούν ο μόσχος, το σανδαλόξυλο και το πατσουλί. Δοκιμάστε και την αντίστοιχη body lotion!


 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια