She Wolf

12:36:00 π.μ.

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμα ποστ στο οποίο θα αναλύσουμε το στυλ κάποιας celebrity.
Τη Σακίρα λοιπόν σίγουρα την έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει με σέξι κορμάκια και πιο έθνικ outfits. Ωστόσο, ποιος είπε ότι η 40χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν είναι fashion icon? Αυτό ακριβώς θα σας αποδείξω με το συγκεκριμένο post, γιατί ύστερα από μια καλή έρευνα κι εγώ εντυπωσιάστηκα. Πάμε λοιπόν να δούμε τις ενδείξεις που μας διαβεβαιώνουν ότι η διάσημη σταρ και βασίλισσα της latin μουσικής και των Billboards απλά... ξέρει να ντύνεται! Vamos, λοιπόν!!

Red Carpet Queen
Οι εμφανίσεις της Σακίρα στο κόκκινο χαλί ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες.Furne One, Sergio Rossi, Versace, Charbel Zoe είναι ελάχιστα από τα τρανταχτά ονόματα σχεδιαστών που ντύνουν την τραγουδίστρια στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Χρώματα, στρας και εκθαμβωτικά σχέδια. Σίγουρα η Σακίρα δεν επιλέγει κοινότυπες επίσημες εμφανίσεις...



















































Streetstyle Glory
Φλοράλ παντελόνες, μπότες ως το γόνατο, ripped jeans, δερμάτινα looks καπέλα και εντυπωσιακά κασκόλ δείχνουν ότι η Σακίρα ξέρει να απογειώνει τις casual εμφανίσεις της. Τα skinny jeans είναι πολύ συχνά στις επιλογές της, με αγαπημένα τα Genetic Denim. Με ύψος μόλις 1.57, η τραγουδίστρια μπορεί εύκολα να φορέσει ψηλα τακούνια, στα οποία μάλιστα δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση. Sergio Rossi, YSL και Versace είναι οι μάρκες των αγαπημένων της παπουτσιών. Αγαπάει ιδιαίτερα τις ψηλές μπότες - μποτάκια. Εμπνευστείτε!







Hairstyles
Ξανθό, καστανό, μακρύ, κοντό καρέ,  ίσιο, χαλαρές μπούκλες, μεγάλος σγουρός όγκος, ράστα, κοτσίδες, φράντζα, ωφέλειες... Το μαλλί της Σακίρα δεν το βαριόμαστε ποτέ!! Έχει παίξει με όλα τα trends, τα μήκη και τα δύο αγαπημένα της χρώματα και το πρόσωπό της επιτρέπει να της ταιριάξουν όλα!!






















It couple
Το ότι η Σακίρα είναι ζεγάρι με τον κατά 11 χρόνια μικρότερό της αμυντικό της Barcelona Ζεράρ Πικιέ το ξέρουμε όλοι. Γνωρίστηκαν στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, έκτοτε έχουν γίνει γονείς δύο αγοριών και είναι αχώριστοι. Προσωπικά για τον Πικιέ δεν έχω και την καλύτερη γνώμη, αφού είναι στην Μπαρτσελόνα και έχει προβεί κάποιες φορές σε ειρωνικά σχόλια κατά της αγαπημένης μου Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το ότι πρόκειται για ένα πολύ στιλάτι ζευγάρι δεν μπορώ να το αμφισβητήσω!

























Sexy Momma
Στιλάτη μαμά? Η Σακίρα προφανώς είναι και το δείχνει συνεχώς! Η μητέρα του 4χρονου Μίλαν και του 2χρονου Sasha είναι πολύ in vogue, ακόμα και όταν συνοδεύει τους γιους της σε μια καθημερινή βόλτα ή όταν τη συνοδεύουν εκείνοι στο κόκκινο χαλί















Pregnant
Η Σακίρα μέχρι και στις εγκυμοσύνες της φρόντιζε να είναι στιλάτη και χαλαρή, επιβεβαιώνοντας ακόμα περσσότερο πόσο fashion icon είναι! Δέρμα, casual μπλουζάκια, φορέματα που αναδείκνυαν την κοιλιά της και βέβαια δεν αποχωρίστηκε τα ψηλά τακούνια. Παρέμεινε πιστή στο στυλ της και δεν προσπάθησε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.




































  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια