Τι έμαθα για το στυλ από τη Σάρα Καρμπονέρο

3:58:00 π.μ.

Στην εποχή μας οπωσδήποτε τα fashion icons που εμπνέουν και εντυπωσιάζουν είναι πολλά, με τα ονόματα της Kendall Jener, της Gigi Hadid, της Chiara Ferragni , αλλά και άλλων να κυριαρχούν. Ωστόσο,σίγουρα υπάρχουν και πολλές άλλες γυναίκες που είναι ιδιαίτερα κομψές και εντυπωσιάζουν με τον δικό τους τρόπο. Εγώ, για παράδειγμα, λατρεύω το στυλ της Ισπανίδας αθλητικογράφου Σάρα Καρμπονέρο, από το οποίο εμπνέομαι. Θα σας παρουσιάσω, λιοπόν, μερικές αγαπημένες εμφανίσεις της και favourite things.
Η 32χρονη Σάρα σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο Complutense University of Madrid και ξεκίνησε την καριέρα της στο Radio Marca. Μπήκε στις ζωές μας το 2010, μετά το φιλί της με τον Ίκερ Κασίγιας, καθώς τού έπαιρνε συνέντευξη κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Έκτοτε διατηρεί σχέση με τον Ισπανό τερματοφύλακα της Πόρτο, ο οποίος είναι εμβληματική φιγούρα της Εθνικής Ισπανίας, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη παντρευτεί με μυστικό γάμο, ενώ ήδη έχουν γίνει γονείς του 2χρονου Μαρτίν και του Λούκας, ο οποίος είναι μόλις 3 μηνών.
Δηλώνει ότι οι αγαπημένες της μάρκες στα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι:
Mango, Etro, Ralph Lauren, Anthony Vaccarello, Zara, Hugo Boss και Jimmy Choo. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά!

1. Το κόκκινο είναι αγαπημένη της προτίμηση και δικαίως, αφού της πάει ιδιαίτερα τόσο στο streetstyle όσο και πιο επίσημα
















   
 2. Το κρεμ φόρεμα, το οποίο επιλέγει για μια casual βόλτα, αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως η βράβευση του Κασίγιας από τη βασιλική οικογένεια, αλλά και η βάφτιση του πρωτότοκου γιου της, Μαρτίν.











  

3. Ακόμα και στις εγκυμοσύνες της, παρέμεινε στυλάτη και εντυπωσιακή











4. Το άψογο streetstyle, που μπορούμε όλες να αντιγράψουμε!!






















5. Το απέριττο, μα πάντα εντυπωσιακό event style

 










6. It couple












7.Icon Mum





  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια