The It Couple Bible

3:23:00 π.μ.

Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Και το αντίστροφο!! Το ίδιο, φαντάζομαι, ισχύει και για το στυλ. Συνήθως πίσω από μια στυλάτη γυναίκα υπάρχει και ένας στυλάτος άντρας και ξανά το αντίστροφο. Τα it couples τα βλέπεις παντού. Στην καθημερινή ζωή, στα περιοδικά, σε μια Εβδομάδα Μόδας... Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου it couples μεπλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η πολυαγαπημένη Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει δεσπόζουσα θέση (αντικειμενικότητα πάνω απ' όλα), αλλά θα δείτε και ορισμένα διαχρονικά και ευρέως γνωστά στυλάτα ζεύγη. Κάποια από όλα αυτά έχουν πλέον ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, αλλά οι μοδάτες εμφανίσεις τους είναι εδώ!!


 Cristiano Ronaldo-Irina Shayk
Όχι ,κορίτσια, μην ανησυχείτε καθόλου!! Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δε δεσμεύτηκε για μια ακόμα φορά με το τοπ μόντελ απ’ τη Ρωσία. Η σχέση τους, η οποία κράτησε από το 2010 ως το 2015, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με τον γάμο, όπως ήθελαν κατά καιρούς αρκετές πηγές. Ωστόσο, οπωσδήποτε επρόκειτο για ένα it couple που κέρδιζε τις εντυπώσεις με το ακριβό, εντυπωσιακό ντύσιμο σε κάθε περίσταση.
























Sergio Ramos-Pilar Rubio
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2012 και, μέχρι σήμερα, ο 30χρονος αμυντικός της Ρεάλ και η 38χρονη δημοσιογράφος μετρούν 4 χρόνια σχέσης, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει και δύο γιους, τον 2χρονο Σέρχιο Ράμος Τζούνιορ και τον Μάρκο, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το πρώτο έτος της ηλικίας του. Στην Ισπανία, οι στυλιστικές επιλογές του ζεύγους θαυμάζονται συχνά.






















Raul Meireles- Ivone Meireles
Το ζευγάρι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας, ωστόσο στη χώρα καταγωγής τους, την Πορτογαλία, αλλά και την Τουρκία (αφού ο Ραούλ κάνει καριέρα στη Φενέρ), είναι ιδιαίτερα γνωστοί, κυρίως για το εκκεντρικό στυλ τους και τα πολυάριθμα τατουάζ τους . Το ζευγάρι μετρά 8 χρόνια γάμου, και ακόμα περισσότερα χρόνια σχέσης, ενώ έχουν και μια κόρη, τη 12χρονη Λάρα. Tι εννοώ όταν μιλάω για εκκεντρικό στυλ:
























Rudy Fernandez-Helen Lindes
Ο 31χρονος μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης και η 35χρονη πρώην Μις Ισπανία παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 2015, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.  Αυτόν τον καιρό, η πανέμορφη Ισπανίδα είναι έγκυος στον πρώτο τους γιο και θέλω πολύ να σας παρουσιάσω μερικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο στυλάτοι, αλλά και πόσο ευτυχισμένοι είναι (ναι, θα δείτε και γάμο!!)






















David Beckham-Victoria Beckham
Καλά, τι να πει κανείς γι΄ αυτούς!! Παρά τις συνεχείς φήμες περί διαζυγίου, το ζευγάρι παραμένει ενωμένο, έπειτα από 16 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά (τον 17χρονο Μπρούκλυν, τον 14 χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ). Για το στυλ τους όλοι ξέρουμε!! Ακροβοπληρωμένο και πάντα προσεγμένο και εντυπωσιακό!!




















Samir Benzema-Laetitia Tribaldos
Άλλο ένα ζευγάρι καθόλου γνωστό στη χώρα μας!! Πασίγνωστο, ωστόσο, στη Γαλλία και αγαπημένοι των Γάλλων!! O 24χρονος Σαμίρ, ο οποίος είναι ξάδερφος του διάσημου επιθετικού της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμά, είναι γνωστό μοντέλο, πρωταγωνιστής αρκετών γαλλικών ριάλιτι, ενώ είναι και βασικός κόουτς στην R Look Academy, σχολή μοντέλων στη Γαλλία. Διατηρεί 3 χρόνια σχέση με την 23χρονη Λετίσια, που είναι μοντέλο και fashion blogger. Το νεαρό ζευγάρι έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στη Γαλλία, φυσικά και για το στυλ τους!!
















Eequiel Lavezzi- Yanina Screpante
To μοντέλο και ο διάσημος 31χρονος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ( έχει περάσει από Νάπολι και Παρί Σαιν Ζερμαίν και τώρα κάνει καριέρα στην Κίνα) ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2010. Ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη έναν γιο από άγνωστη μητέρα, τον Τομάς, ο οποίος είναι ήδη σήμερα 10 χρονών. Αν και πρόσφατα πηγές ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση, η Γιανίνα και ο Εζεκιέλ συνεχίζουν μαζί τη νέα τους ζωή στην Κίνα.


















Kim Kardashian- Kanye West:
Περιττές οι συστάσεις!! Γνωρίστηκαν το 2004, όταν εκείνη δεν ήταν ακόμα η διάσημη κόρη της οικογένειας Kardashian, δούλευε ως στιλίστρια της τραγουδίστριας Brandy και ήταν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas. Έγιναν φίλοι αλλά δεν κράτησαν επαφή. Μέχρι που το 2006, ο Kanye West είδε μια φωτογραφία της Kim – όπου πόζαρε με την τότε καλή της φίλη Paris Hitlon- και ένιωσε τα πρώτα σκιρτήματα .Ωστόσο, οι δυο τους θα παρέμεναν «μόνο φίλοι» για αρκετό καιρό ακόμα. To 2010, θα βρει τόσο την Kim όσο και τον West χωρισμένους, να συνεργάζονται στο videoclip της reality σταρ «Jam». Επισήμως, ως ζευγάρι εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2012. Και πριν προλάβουν να κλείσουν ένα χρόνο μαζί, τον Δεκέμβριο του 2012, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το παιδί τους. Η North West γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2013 . Το Σάββατο 24 Μαΐου 2014, οικογένεια και φίλοι, ταξίδεψαν με ιδιωτικά τζετ στη Φλωρεντία όπου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή . Στις 5 Δεκεμβρίου του 2015, γεννήθηκε ο γιος του ζευγαριού, Saint.



















BeyoceJayΖ
Δύο απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2008 εκτοξεύοντας την περιουσία τους πάνω από τα 1 δισ. δολάρια. Έκτοτε, απέκτησαν μια κόρη, την Blue Ivy, το 2012, και παρά τα συχνά δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, το ζευγάρι παραμένει ενωμένο μέχρι σήμερα.



















Πάρις Κασιδόκωστας-Tάμτα
Δικοί μας!! Ένα εγχώριο ζεύγος που μετράει πλέον πάνω από έναν χρόνο σχέσης. Έχουν ακουστεί πολλά: για το γεγονός ότι αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη, τα τελείως διαφορετικά backgrounds τους, τη 19χρονη κόρη της Τάμτα… Εμένα πάντως μου αρέσει να τους βλέπω ως ζευγάρι και, επίσης, αναμφισβήτητα, έχουν και οι δύο απίστευτο στυλ.


















Jennifer  Lopez-Casper Smart
Ένα ακόμα ζευγάρι που σχολιάστηκε αρκετές φορές λόγω της διαφοράς ηλικίας. Εδώ βέβαια μιλάμε για πιο μεγάλα νούμερα, καθώς γνωρίστηκαν το 2011, όταν η Τζένιφερ ήταν 42 χρονών και ο Κάσπερ 24. To ζευγάρι χώρισε φέτος, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει να ρίξουμε μια ματιά στο στυλ τους!!


















Rosie Huntington-Jason Statham
Εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι ο 47χρονος ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από ταινίες όπως οι «Transformers» και «Fast & Furious» και το 27χρονο μοντέλο της «Victoria’s Secret». Οι φήμες για αρραβώνα ξέσπασαν όταν η Ρόζι απαθανατίστηκε με διαμαντένιο δαχτυλίδι που έβγαζε μάτι, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.
























Όλγα Φαρμάκη-Γιώργος Γιγουρτάκης
 Ίσως δε θυμάστε ότι το 31χρονο μοντέλο και fashion blogger ήταν ζευγάρι με τον 30χρονο ιδιοκτήτη του “Cabaret Romeo”. Και όμως!! Μάλιστα, χώρισαν το 2015 μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης!! Αλλά το στυλ…στυλ!!! Μου άρεσαν πολύ σα ζευγάρι και ιδιαίτερα οι στυλιστικές τους επιλογές!!



















  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια