Christmas Spirit

2:29:00 π.μ.

Καταρχάς, να ευχηθώ σε όλους σας καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, αγάπη, επιτυχίες, πολλά χαμόγελα και πραγματοποίηση κάθε στόχου!! Ελπίζω οι γιορτές σας να ήταν ονειρεμένες!!
Για τις δικές μου δεν μπορώ να πω το ίδιο δυστυχώς, διότι η γνωστή γρίπη έπιασε την οικογένειά μου! Εγώ βέβαια γλίτωσα αλλά μείναμε συνέχεια μέσα, χαλώντας τις προσδοκίες για την ολιγοήμερη εκδρομή μας στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, η επάνοδος στην πρωτεύουσα σημαδεύτηκε από το σκληρό διάβασμα για τα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου... Έτσι λοιπόν, δυστυχώς δεν κατάφερα να συγκεντρώσω από τις γιορτές το υλικό που ήθελα για το blog και όλους εσάς.
Ωστόσο, θα σας παρουσιάσω το outfit του τραπεζιού των Χριστουγέννων, τη μετατροπή δηλαδή της απλής μου jumpsuit  (Bershka) που μέχρι τώρα φορούσα ως καθημερινό ρούχο σε ένα εξαίρετο επίσημο ένδυμα!! Μα με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια και το κατάλληλο μακιγιάζ, όλα γίνονται!!! Πάμε να δούμε!!

Η ολόσωμη φόρμα συνδυάστηκε με τσόκερ Swarovski, σκουλαρίκια Accessorize, purse από Pussy Accessories στην Ερμού και παπούτσια Flyfor.

       Το μακιγιάζ έγινε με:
  • Make-up Tommy G
  • Μολύβι χειλιών KIKO Milano
  • Μάσκαρα Avon
  • Eyeliner Oriflame

 








  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια