JLOVE

1:07:00 π.μ.

Και πόσες απόψεις δεν έχουμε ακούσει σχετικά με το ποια είναι η ωραιότερη του Χόλυγουντ!!
Κατά τη γνώμη μου, βασικό κριτήριο είναι και το ποια σταρ έχει διάρκεια μέσα στον χρόνο και βέβαια αν δεν έχει η 48χρονη Τζένιφερ Λόπεζ, τότε ποια; Οι συστάσεις είναι περιττές, νομίζω! Μητέρα δυο παιδιών, ηθοποιός, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας, βρίσκεται στο προσκήνιο από το 1986... Τα κάνει όλα και συμφέρει η Τζένιφερ, ενώ είναι γνωστή και για το στυλ της!! Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα style icons του πλανήτη, έχοντας μάλιστα και δική της συλλογή ρούχων! Κατά τ' άλλα, Zuhair Murad, Giambattista Valli, Versace, Olivier Rousteing, Tom Ford κ.ά  είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα της (και πάμφθηνα, δεν το συζητώ!) brands. Πάμε να δούμε λοιπόν μερικές ενδείξεις που απλά επιβεβαιώνουν πόσο it girl είναι η JLO!

1. Red Carpet
Οι εμφανίσεις της Λόπεζ στο κόκκινο χαλί μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν. Σικάτη, glamorous και πάντα ντυμένη με ρούχα ακριβών οίκων, τα οποία τονίζουν τις πληθωρικές καμπύλες της! Και είναι μόνο 1.65, κορίτσια!













2. Goddess in Denim
Ripped και όχι μονο, η JLO ξέρει όσο λίγες να απογειώνει το τζιν στο streetsyle της με παπούτσια που όλες θα ζηλεύαμε και μοναδικά αξεσουάρ! Και τι τζιν!! Majorelle, Gucci, White Frame... Πρέπει προφανώς και τα τζιν της να είναι επώνυμα!










 3. Leather
Είτε σε φούστα, παντελόνι, φόρεμα ή τζάκετ, η JLO αγαπάει το διαχρονικό δερμάτινο και βέβαια το δερμάτινο εκείνη!!





4. Jumpsuit
Είτε σε red carpet εμφανίσεις είτε καθημερινά, η Τζένιφερ Λόπεζ απογειώνει το απόλυτο trend, την ολόσωμη φόρμα!







5. Sport Day
Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ βγαίνει έξω με φόρμα ή/και αθλητικό, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!












6. Το trend κότσος-εντυπωσιακό σκουλαρίκι
Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι θα παίξει πολύ!! Και, πιστέψτε με, καμία δεν το αναδεικνύει όσο η JLO! Αν θέλετε να το δοκιμάσετε με ένα εύκολο tutorial, έχω αυτό που σας χρειάζεται: https://www.youtube.com/watch?v=bTK4Qj6MzwE





7. Sexy Momma
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...




















8. Ολίγον... έγκυος
Όπως και κάθε...κοινή θνητή, η JLO πήρε αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη της, πόσο μάλλον άφού ήταν έγκυος σε δίδυμα!! Όμως παρέμεινε κομψή και σέξι!


































  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια