AXDW- Day 3

7:18:00 π.μ.

Και την τελευταία μέρα του AXDW, παρά τις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα και το κλείσιμο της αντίστοιχης στάσης του μετρό στις τρεις το μεσημέρι, εγώ παρευρέθηκα στο Ζάππειο και παρακολούθησα δύο φανταστικά σόου, αυτό της Blugirl που είδαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό της Folli Follie!
Το πρώτο σόου ήταν κάτι μοναδικό, εφόσον έλαβε χώρα στην εσωτερική αυλή του Μεγάρου γύρω από το σιντριβάνι και πραγματικά το περιβάλλον ήταν ιδανικό, εφόσον τα μοντέλα εμφανίστηκαν με φλοράλ, ρομαντικές δημιουργίες σε παλ χρώματα και όλο το σκηνικό παρέπεμπε σε μια άλλη εποχή!! Νομίζω ότι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!
































Στη συνέχεια, σε εσωτερικό χώρο παρακολουθήσαμε το σόου Folli Follie για την εντυπωσιακή Metallic Chic που περιελάμβανε διακριτικά αξεσουάρ συνδυασμένα με δημιουργίες Parthenis, Vassilis Zoulias, Costarellos, Christina Economou, Celia D, Panos Apergis, MI-RΟ καθώς και Ioanna Kourbela. Γεωμετρικά σχήματα με την μεταλλική λάμψη του χρυσού αλλά και του μαύρου, δημιούργησαν κομψά σκουλαρίκια, μίνιμαλ βραχιόλια, δαχτυλίδια και cuffs καθώς και εντυπωσιακά κολιέ. 








Για την επίδειξη Folli Follie ήταν και η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά!



Καλέ, για το outfit είπαμε;;

Γιλέκο Ysatis
Μπλουζάκι και τζιν Bershka
Παπούτσια Marquiis









Καλέ, για τα δωράκια είπαμε;;




Και βέβαια προμηθευτήκαμε δωρεάν τεύχη του Down Town, ενώ μας κερνούσαν και Illy καφέ, Absolut Vodka και Λουξ Green Cola. Μεγαλεία, παιδιά!!
Κλείνοντας, μου φαίνεται πολύ άδειο αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς AXDW και πραγματικά μακάρι να έχετε όλοι την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία, είτε σχετίζεστε με τον χώρο της μόδας είτε όχι! Ραντεβού στο επόμενο Athens Exclusive Designers Week!!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια