Turtle Neck Fever

1:31:00 π.μ.

Για oversized turtleneck μπλούζες έχω ξαναμιλήσει, καθώς τον χειμώνα είναι πάντα in! (δες εδώ https://sodemycious.blogspot.gr/2016/12/december-editorial.html )
Εφόσον μέχρι πρόσφατα είχε αρκετό κρύο, κατέβασα ο, τι τέτοια κομμάτια είχα και δεν είχα και θα σας δείξω εδώ δύο αγαπημένους συνδυασμούς!!

Στο πρώτο outfit το κόκκινο πουλόβερ το έχει πλέξει η μαμά μου (όλοι έχουμε κρυφά ταλέντα τελικά!)  και είναι πραγματικά υπέροχο, ζεστό και φωτεινό!! Αν σου αρέσει κι εσένα το συγκεκριμένο στυλ πουλόβερ και ιδιαίτερα σε κόκκινο χρώμα, βρες το εδώ: https://www.zaful.com/slit-oversized-turtleneck-sweater-p_445388.html
Συνδυάστηκε με κολλάν Pull&Bear και μποτάκια Avvento!









Και από το κόκκινο πάμε στο μπλε (όχι, δεν υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα, κάθε άλλο!)
Μιλάμε πάλι για oversized turtleneck μάλλινο πουλόβερ, το οποίο δεν έχει πλέξει η μαμά μου αυτή τη φορά (μην το παρακάνουμε, φιλόλογος είναι, όχι σχεδιάστρια!), είναι από τα Zara και το συνδύασα με το ίδιο κολλάν, παπούτσια Marquiiz (τα βλέπεις και τα ξαναβλέπεις! Αν σου αρέσουν, βρες τα εδώ: https://www.berca.be/en/products/marquiiz-lace-up-shoe-black-c-7103-black/ ), την τσάντα Roxy που έχω λατρέψει και βέβαια έβαλα ξανά το μοναδικό μπλε κραγιόν!! Αν θες να το τολμήσεις κι εσύ, είναι Maybeline Gun Metal.







  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια