Moda Española

2:30:00 π.μ.

Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι... Οι δρόμοι ιδιαίτερα σε αυτές τις τέσσερις μεγαλουπόλεις θυμίζουν πασαρέλα... Εβδομάδες Μόδας, fashion events, streetstyles που μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες περιοδικών... Ωστόσο, εγώ ως φαν της Ρεάλ Μαδρίτης και λάτρης της Ισπανίας, μελέτησα τα streetstyles και τις εμφανίσεις γενικότερα διάσημων Ισπανίδων και πραγματικά εξεπλάγην. Γιατι δεν μπορούν και η Μαδρίτη ή η Βαρκελώνη να θεωρηθούν πρωτεύσουσες της μόδας; Το fashion blogging ανθεί και στην Ισπανία, ενώ πολλές επώνυμες και μη κλέβουν την παράσταση με τις στυλιστικές τους επιλογές!! Συγκέντρωσα τα best of!!

1. Letizia Ortiz
Φαντάζομαι περιττές οι συστάσεις!! Η πριγκίπισσα της Ισπανίας, η δημοσιογράφος που έζησε το παραμύθι κάνοντας τον πρίγκιπα Φελίπε να την ερωτευτεί!! Η 34χρονη έχει πλέον δύο κόρες και κάθε εμφάνισή της είναι τουλάχιστον αριστοκρατική. Επιλέγει κυρίως Nina Ricci, Magrit, Felipe Varela και Max Mara, κλέβοντας πάντα τις εντυπώσεις!!















2. Amaia Salamanca
Η 30χρονη ηθοποιός ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Λετίθια στη μίνι σειρά που προβλήθηκε στην ισπανική τηλεόραση σχετικά με το love story του βασιλικού ζεύγους. Είναι επίσης γνωστή από την πολυβραβευμένη σειρά "Gran Hotel'' και την ισπανικές σαπουνόπερες "Sin tetas no hay paraiso" και "SMS". Σήμερα είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Rosauro Varo Rodriguez, με τον οποίο έχει έναν γιο και μια κόρη. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον διάσημο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος. Είτε καστανή είτε ξανθιά, η 30χρονη Ισπανίδα κλέβει τις εντυπώσεις με το παντα προσεγμένο στυλ της, που συχνά θυμίζει παλιότερη εποχή.





























3.Πιλάρ Ρούμπιο
Η γυναίκα με την οποία έμελλε τελικά να κατασταλάξει ο Σέρχιο Ράμος είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής "El Hormiguero", 8 χρόνια μεγαλύτερή του και fashion icon!! Με ύψος 1.63 και πληθωρικές καμπύλες, η 38χρονη Πιλάρ, μητέρα δύο αγοριών, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές επιλογές της, οι οποίες είναι πολύ συχνά βασισμένες στη ροκ τάση! Παράλληλα, της αρέσουν τα έντονα χρώματα και αγαπάει Maje, Dolce&Gabbana και Balmain.
 




























4.Sara Carbonero
Για τη Σάρα Καρμπονέρο έχω κάνει ολόκληρο αφιέρωμα ( https://sodemycious.blogspot.gr/2016/09/blog-post_23.html ), καθώς πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο σικάτες και σέξι Ισπανίδες. Η Σάρα ζει αυτή την περίοδο στην Πορτογαλία λόγω της μεταγραφής του συντρόφου της, Ίκερ Κασίγιας, στην Porto, μαζί με τον Ίκερ και τους δύο γιους τους. Για το στυλ της δε θα πω πολλά, καθώς έχω ήδη πει και πιο αναλυτικά. Κάθε outfit είναι και ένα αριστούργημα, ενώ αγαπημένες μάρκες της είναι Balmain, Gucci, Oscar De La Renta, Maje, Etro Oficial, Stella McCartney, Barbari Bui, Mioh, Cortana, Emilio Pucci, Isabel Marant, Mango, Zara και από παπούτσια BDBA, Zara, Stuart Weitzman, Aquazurra. Γενικά είναι υπερήφανη υποστηρικτής των "made in Spain".




























5.Blanca Suarez
H 28χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή από τους ρόλους της στις σειρές The Boarding School και The Boat, καθώς και στην ταινία The Skin I Live In του Αλμοδοβάρ. Σήμερα ασχολείται με την προώθηση των εσωρούχων Intimissimi, καθώς και με το fashion blogging, με δικό της μπλογκ στην ισπανική Vogue ( http://blogs.vogue.es/el-blog-de-blanca-suarez/ ). Και μόνο το γεγονός ότι είναι fashion blogger τα λέει όλα!! H ίδια παραδέχεται ότι ρισκάρει και πειραματίζεται όσον αφορά στο ντύσιμο και αγαπάει ιδιαίτερα το black&white.

















6. Ariadne Artiles
Η 34χρονη από τη Las Palmas είναι Ισπανίδα μοντέλο ύψους 1.76 που έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για μεγάλα ονόματα όπως Abercrombie & Fitch, Garnier, Náutica, Rosa Clará, Wella, Triumph και Pantene. Διατηρεί δικό της fashion blog για το ισπανικό Glamour: http://blogs.glamour.es/my-notebook-by-ariadne-artiles/ 
Kαι ένα δικό της website:
 http://www.ariadneartiles.es/




















7. Helen Lindes

Το 35χρονο μοντέλο με ύψος 1.75 αναδείχθηκε Μις Ισπανία το 2000 και τερμάτισε δεύτερη στα καλλιστεία Μις Κόσμος της ίδιας χρονιάς. Σήμερα διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της στο παιδί  του 31χρονου μπασκετμπολίστα Ρούντι Φερνάντεθ, με τον οποίο είναι παντρεμένη από τον Ιούλιο του 2015. Αγαπημένες της μάρκες είναι Mango και Ζara, καθώς πρόκειται για μια ακόμα Ισπανίδα που στηρίζει τα ρούχα της πατρίδας της. Είναι γνωστή στην Ισπανία για το γλυκό της πρόσωπο και τις πάντα αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις της!









8. Alexandra Pereira
Η 28χρονη είχε πάντα στο μυαλό της να γίνει δικηγόρος, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Το 2009 ξεκίνησε το blog της, το Lovely Pepa (http://lovely-pepa.com ) , όπου μοιράζεται τα ρούχα, τα ενδιαφέροντα και γενικότερα τις φωτογραφίες της. Όσον αφορά στο στυλ και στη μόδα, έγινε η πιο μεγάλη Ισπανίδα influencer και ίσως η διασημότερη fashion blogger στη χώρα της, με εκτομμύρια followers στα social media. Λατρεύει Mango, Zara και Givenchy, ενώ ενθαρρύνει τις θαυμάστριές της να είναι πάντα ο εαυτός τους και να επιλέγουν ο, τι τους αρέσει και τους ταιριάζει, ανεξαρτήτως των trends. Η ίδια πάντως πειραματίζεται με τις νέες τάσεις, δημιουργώντας αποτελέσματα που εμπνέουν!










9. Paula Echevarria
Ρομαντικά φορέματα, φλοράλ,αξιοπρόσεκτα αξεσουάρ, περίτεχνα hairstyles... Η 39χρονη Ισπανίδα ηθοποιός δείχνει αψεγάδιαστη τόσο με ένα ανάλαφρο φλοράλ ή μποέμ look τόσο με ένα ροκ outfit, ενώ λάμπει πάντα στο κόκκινο χαλί. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών  Peor imposible, ¿qué puede fallar?, Μachin toda una vida, Carmen κ.ά, δε θεωρείται τυχαία ένα πολύ σημαντικό it girl της Ισπανίας!!































10. Lara Alvarez
Η 30χρονη αθλητικογράφος και παρουσιάστρια έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Ισπανίας, αλλά και διάδοχος της Σάρα Καρμπονέρο. Έχει εργαστεί για τα κανάλια Marca TV, Cuatro, Telecinco, La Sexta και Antena 3, σε εκπομπές όπως Marca gol,  Jugones, En El Aire, Todo Va Bien κ.ά. Έχει υπάρξει παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού Supervivientes, αντίστοιχο του γνωστού Survivor. Γμωστή είχε γίνει επίσης λόγω της σχέσης της με τον Σέρχιο Ράμος (και αυτή!), ενώ τώρα έχει δεσμό με τον πασίγνωστο Ισπανό φορμουλίστα Fernando Alonso. Η νεαρή Ισπανίδα επιλέγει συνήθως casual στυλ, το οποίο ξέρει να αναδεικνύει, ενώ λιτές είναι και οι επίσημες εμφανίσεις της.















































































































  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια