The Most Wonderful Time Of The Year

12:04:00 π.μ.

Όταν ήμασταν παιδιά, το σημαντικότερο πράγμα που μας απασχολούσε τα Χριστούγεννα ήταν τα δώρα που θα βρίσκαμε κάτω από το δέντρο. Ακόμα και όταν με βαριά καρδιά αναγκαστήκαμε να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης, τα δώρα μέσα στις χριστουγεννιάτικες κάλτσες έκαναν πολύ χαρούμενο το ξύπνημά μας ανήμερα τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.
Κι ενώ η χριστουγεννιάτικη λίστα μας περιορίζεται πλέον, αφού διαπιστώσαμε πως όσα επιθυμούμε πραγματικά  δεν αγοράζονται, πλέον ένα άλλο ερώτημα μάς βασανίζει τα Χρστούγεννα: Τι θα φορέσουμε στα πάρτυ ή τα ρεβεγιόν;
Βασιζόμενη στα νέα trensds, σας παρουσιάζω τρεις ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια φέτος τα Χριστούγεννα.

Outfit no 1:
Διάβαζα πριν λίγες μέρες σε άρθρο του Marie Claire ότι φέτος το λευκό πουκάμισο που πάντα είναι in, πρέπει να φορεθεί σε αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, φαρδύ και oversized! Και γιατί να μη συνδυαστεί με ένα διαχρονικό trend, το δερμάτινο παντελόνι; Και αν θέλετε και μια ξεχωριστή, λαμπερή πινελιά, η λύση είναι το τσόκερ!!

Πουκάμισο Colori
Παντελόνι Pull&Bear
Μποτάκια Flyfor
Τσόκερ Swarovski







Outfit no 2:
Όταν πληροφορήθηκα ότι το...ντουέτο "The dress and the T-shirt" είναι in fashion, ξεκαρδίστηκα, καθώς θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια, όταν η μαμά με ανάγκαζε να φορέσω ένα κοντομάνικο μπλουζάκι κάτω από το αμάνικο φόρεμά μου, "για να μην κρυώσω" και εγώ μόνο που δεν έβαζα τα κλάματα, γιατί πίστευα ότι μου χαλάει το outfit!! Μελέτησα όμως το συγκεκριμένο trend, το είδα σε πολλά blogs και κατάλαβα ότι έχει μέλλον... Θέλετε λοιπόν τα Χριστούγεννα να φορέσετε ένα λαμπερό, σέξι φόρεμα αλλά διστάζετε; Δοκιμάστε το με το αγαπημένο σας λευκό T-shirt!!

Φόρεμα Miss Sixty
T-shirt - Φανελάκι Pink Woman






Outfit no 3:
 Ασφαλής, κλασική και διαχρονική λύση το μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας!! Πόσο μάλλον αν έχει και σκισίματα!! Δε χρειάζεται  ούτε κοσμήματα για να αναδειχθεί και είναι μια απίστευτα κομψή και αξιοπρόσεκτη επιλογή για τα βράδια των γιορτών!! Σίγουρα παραπέμπει στη βικτωριανή εποχή!! Το δικό μου από Tally Weijl.
Για μια πιο ροκ εμφάνιση, αναδείξτε το και με χαμηλό μποτάκι!!









  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια