H&MxKENZO Event

12:17:00 μ.μ.



Φόρεσα το δερμάτινο κολλάν μου, το δερμάτινο τζάκετ από τη συλλογή Divided by H&M, μπλουζάκι Stitch&Soul, τα δερμάτινα μποτάκια Flyfor και ένα τσόκερ Swarovski, πήρα την πρόσκλησή μου κι έφυγα για την Ερμού!!! Τι έγινε εκεί; Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή!!!

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο κατάστημα H&M της Ερμού 54 έγινε το επίσημο πάρτυ λανσαρίσματος της συνεργασίας H&M και KENZO, τα κομμάτια της οποίας θα διατίθενται προς πώληση από τις 3 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα. Χάρη στο περιοδικό Cosmopolitan και τον διαγωνισμό του, είχα την τύχη να παρευρεθώ στο event, το οποίο πλαισιώθηκε μουσικά από τους Playmen. Μας  προσφέρθηκε εξαιρετικός μηλίτης από τη Strongbow, αλλά και μια ποικιλία εδεσμάτων!!

Οι τυχεροί που βρεθήκαμε στο πολυαναμενόμενο γεγονός είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι τα αποτελέσματα της νέας συνεργασίας , τα οποία χαρακτηρίζονται από φουτουριστική θηλυκότητα, με τα animal prints και τα φλοράλ να κυριαρχούν. Επίσης, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα κομμάτια της μοναδικής αυτής κολεξιόν και να τα αποκτήσουμε πρώτοι, κερδίζοντας και 20% έκπτωση σε οποιαδήποτε άλλη αγορά H&M.

Μεταξύ των VIP που είδα στο event ήταν η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Άκης Πετρετζίκης και η Μαρία Ηλιάκη. Παρακάτω δείτε αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από το χθεσινό βράδυ, καθώς και τη νέα συλλογή, μέσα από τα δικά μου μάτια και τη δική μου κάμερα!!
 


































 








  • Share:

You Might Also Like

1 σχόλια